Home

RESULTAAT IN BEREIK

WAT KAN MEDIA EYE VOOR U BETEKENEN

Een onafhankelijk media bureau gestaafd op Twentse nuchterheid waar een woord nog een woord is en een plan een plan. Media Eye is een full service media- en adviesbureau met jarenlange ervaring in offline media. Denk aan radio, TV, billboards en print en de juist mix met online. Waarbij wij u compleet ontzorgen van A tot Z!

Voor een Full Funnel Marketingstrategie proberen we de juiste verhouding tussen Performance Marketing en Brand Marketing , onze core business, te realiseren. Met deze juiste verdeling van marketing budget bereiken we bij onze klanten al jarenlang goede resultaten. Wij hebben een breed referentiekader.

Media Eye werkt samen met gerenormeerde Performace Marketing, Communicatie, Advies en Productiebureaus. Tevens zijn wij creatief en slim n het koppelen van merken. Een sterk merk koppelen aan uw merk zal uw brand awereness laten toenemen.

generic

FULL SERVICE

WAAR STAAT MEDIA EYE VOOR

web design'

Onafhankelijk en media breed

Media Eye is een full service media- en adviesbureau met jarenlange ervaring in offline media.

Met name gericht op TV, Radio en Out of Home ( outdoor-reclame ). Speerpunten binnen de dienstverlening zijn; onafhankelijk media-advies, de juiste planning met betrekking tot bereik, budget en doelgroep en uiteraard het hoogste inkoopvoordeel bij desbetreffende TV, Radio en Outdoor exploitanten in Nederland maar ook over de grens.
web developement

Specialistisch bereik

Sterk in regionale, nationale en grensoverschrijdende campagnes. Media Eye is sterk in het vergroten van uw bereik van uw euro met de juiste spreiding van de campagne inzet.

Wij hebben jarenlange samenwerkingsverbanden met Talpa ( TV; SBS, Veronica, Net5, SBS9 en Radio: Radio538, Radio10, Veronica ) , Q-Music / Persgroep, RadioCorp ( SlamFM en 100%NL ) , AdAlliance ( RTL, Ziggo, ESPN etc ), Ster Groep, Regionale radiostations ( RadioNL, FUN X, Radio Decibel etc ) en Outdoor exploitanten ( Ocean Outdoor, Ooha, Hillenaar, JC Decaux ) en tevens in Duitsland ( inkoop print en radio in o.a. WDR2, Einslive, FFN , Duitse print ) en Belgie ( o.a. DPG Media Groep zoals Q Music, Joe FM, VTM ).

Resultaat gericht

Het rendement uit uw campagne is ons bestaansrecht

Wij adviseren niet vanuit 1 exploitant maar adviseren wat het beste is voor u als klant. Ons doel is de juiste doelgroep voor uw boodschap en adviseren dan ook graag hoe uw campagne voor uw budget het meeste resultaat zal opleveren.
Daarmee halen wij voor de klant het meeste bereik uit uw geinvesteerde euro.

WAT ZEGGEN ANDEREN

ERVARINGEN

mockup

MEER DAN EEN WEBPAGINA

WIE GAAN WE SAMEN BEREIKEN?

We kijken graag met u samen naar de mogelijkheden en het gewenste bereik. We verspreiden niet alleen uw boodscahp maar ook de belevenis die erbij hoor. Media Eye regelt alles van A tot Z. Ook begeleiden wij het traject rondom de productie van uw commercial. Ook hierin voorzien wij u van maatwerk.

UW SUCCES = ONS SUCCES

logo
logo
logo
logo
logo